James Gandolfinitől búcsúzik Hollywood

2013.06.20. 17:37

James Gandolfinire emlékeznek a kollégák és pályatársak. Az Anthony Sopranót alakító színész szívrohamban halt meg szerdán. Ötvenegy éves volt.

A színészek a Twitteren is gyászolják a váratlanul elhunyt Gandolfinit. Így búcsúzik Hollywood a webkettő korában .

"James Gandoldini (sic!) a televíziózás történetének legnagyobb teljesítményét nyújtotta. Emellett kedves ember is volt. Részvétem a családjának" – írta Rob Lowe, a Kívülállók Sodapop Curtise a Twitter-profilján.  A színészként és rendezőként egyaránt ismert Zach Braff szerint Gandolfini csodálatos színész volt, az élet pedig túl rövid, tette még hozzá.

Samuel L. Jackson így búsult: "Súlyos csapás ez napjaink színészközössége számára... James Gandolfini távozása.

Annyira tehetséges volt! Mélyen együttérzek a családjával." Olivia Wilde, vagyis Doktor House "Tizenhármasa" a következőket írta: "James Gandolfini egy kedves, mókás, csodás pasas volt. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy együtt dolgozhattam vele. Szeretetemet küldöm a családnak. Milyen nagyon-nagyon szomorú egy nap... "

Az Emmy- és Aranyglóbusz-díjas Michael J. Foxot is megrázta és elszomorította a színész halálhíre, legmélyebb egyttérzését küldte a családtagoknak és a barátoknak.

Az idősödő Robin Williams is búslakodott: "Imáim James Gandolfini családjáért szólnak. Egy egészen rendkívüli színész volt. Nyugodj békében, Mr. Gandolfini! "

"Jézusom! A világ épp most veszítette el az egyik leremekebb színészét. James Gandolfini elhunyt. Részvétem a családnak. Micsoda tehetség! Nagyon sajnálom " – írta Ewan McGregor, a Trainspotting Mark Rentonja.

John Stamos, aki többek közt Tony Gatest alakította a Vészhelyzetből, így búcsúzott: "ÁTKOZOTTUL jó voltál, Mr. Gandolfini, és borzasztóan fogsz nekünk hiányozni! Nyugodj békében." Eli Roth, a Becstelen brigantyk Donny Donowitz törzsőrmestere, szerint az elhunyt színész ikonikus teljesítménye szinte megváltozatta a kábeltelevíziózást.

"Arrivederci, James Gandolfini! A nagyok nagyjainak egyike voltál. Hiányolni fogjuk a hatalmas és veszedelmes szívedet" – írta Rainn Wilson az Office-ból. Nancy Sinatra pedig egy közös fényképpel búcsúzott, amelyen az énekes- és színésznő "a nagy Teddy-maci" ölelő karjaiban látható a Maffiózók forgatásán.

BNKvtRxCEAEtWbZ

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport