18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Itt a Mély torok-film trailere

2013.07.05. 09:40

Kijött az első trailer a Lovelace című életrajzi drámához, ami a legendás, 1972-es botránypornó, a Mély torok elkészülésének mocskos titkait mutatja be a nézőknek. A Linda Lovelace főszereplésével készült felnőttfilm volt az első olyan heteroszexuális hardcore pornófilm, amiben a nő mélytorok technikával juttatja el a férfit a csúcsra. A mozikban vetített pornót fillérekből forgatták le maffiaközeli üzletemberek, és végül legalább 600 millió dollárt kerestek vele. Ezzel viszont nagyban hozzájárultak a pornóipar eldurvulásához és az olyan tévhitekhez, miszerint a nők a mélytorkozástól is el tudnak élvezni, mivel egy második csikló van a szájukban.

Mélytorkos trailer

A hithű keresztény családból származó, nagyvilági életre vágyó, Linda Lovelace nagyjából hat évvel azután, hogy a filmipar ünnepelt botránykirálynője lett és olyan szexipari nagyágyúkkal találkozgatott, mint Hugh Hefner, rájött, hogy hülyeséget csinált. Elmondta a sajtónak, hogy a férje és egyben menedzsere, Chuck Traynor, fegyverrel kényszerítette a pornográf jelenetekre, majd ezután haláláig a pornót ellenző polgárjogi aktivisták vezérszónoka lett.

A Lovelace mozifilm ehhez a pálforduláshoz vezető utat mutatja be, nagyjából másfél órába sűrítve. A pornósztárt Amanda Seyfried, a maffiózókkal barátkozó menedzserét Peter Sarsgaard alakítja. James Franco a fiatal Playboy-cézár, Hugh Hefner szerepét kapta meg, Sharon Stone-t pedig Linda anyjaként láthatjuk.

Jellemző Hollywoodra, hogy idén egy másik mélytorkos film is mozikba kerül majd. Az Inferno: A Linda Lovelace Storyban Lindát Malin Akerman alakítja, a férjét Matt Dilon, és a filmben olyan pornósztárok tűnnek fel mellékszerepekben, mint a mélytorkozásban szintén híresen profi Sasha Grey.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport