Az új Bosszúállók-film címe is kiderült a Comic Conon

2013.07.22. 11:49

A 2015-re várható új Bosszúállók-epizód címe is kiderült a vasárnap zárult San Diegó-i geekfesztiválon, a hatalmas rajongói tömegeket vonzó Comic Conon. Joss Wheldon, a Bosszúállók rendezője jelentette be, hogy a folytatás az Avengers: Age of Ultron címet kapta. A Bosszúállók második részében Robert Downey jr. ismét Vasembert, Chris Hemsworth pedig Thort alakítja. Megmutatjuk a teljes Marvel-panelt, onnan még sok minden kiderül.

A négynapos Comic Conon búcsút vett a közönségtől az X-akták stábja: Chris Carter, a sorozat alkotója ugyanis bejelentette, hogy nem készül harmadik játékfilm Scully és Mulder ügynök nyomozásaiból. A titokzatos, földönkívüliekkel kapcsolatos és paranormális ügyeket vizsgáló két főhőst alakító David Duchovny és Gillian Anderson kicsit megengedőbbnek bizonyult Carternél. Anderson kijelentette, hogy újabb X-akták sorozatot nem vállalna, de egy film még beleférne.

A képregények, sorozatok, filmek és videojátékok rajongói közül több mint százezres nézőtábort vonzó Comic Conon a hétvégén megtartották a hagyományos jelmezes felvonulást is, amelyen a filmvilág legismertebb hőseinek kosztümjeit öltötték magukra a rajongók.