Most egy szűz lány bulizik Vegasban

2013.08.05. 09:24

Hamarosan a mozikba kerül Diabolo Cody első rendezése. Cody sztriptíztáncosból lett forgatókönyvíró, első sikerét a 2007-es Juno forgatókönyvével aratta, amiért rögtön megnyerte a legjobb eredeti forgatókönyvért járó Oscar-díjat a következő évben. Ezután olyan nagyszerű filmeket írt, mint a Pszichoszingli Charlize Theronnal.

Ezek alapján a Paradise című első rendezése szuper lehet, de az aggasztó jel, hogy a filmben az inkább énekesnő, mint színésznő Julianne Hough, és az inkább komikus, mint színész Russel Brand játszik. (Ők már játszottak együtt a rossz emlékű Mindörökké rockban.)

A sztori szerint Hough egy 21 éves lányt játszik, aki túlél egy balesetet. Ezután persze átértékeli egész eddigi kisvárosi életét, és addig szilárdnak tűnő hite, konzervatív gondolkodásmódja is megrendül. (Még az is megfordul a fejében, hogy a következő választáson a demokratákra szavaz.) Egy rakás pénzzel, amit a biztosítótól kapott és egy listával a bűnökről, amiket szeretne kipróbálni, elindul Las Vegasba. Ott aztán új barátokra akad, az egyiküket játssza Brand. A trailerben olyan bölcsességek hallhatóak, mint például "az élet nem egy Las Vegas-i utazás". Hát nem.

A film októbertől látható az amerikai mozikban.