18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Senki nem kíváncsi Lohan szoftpornójára

2013.08.05. 08:45

Hiába kapott óriási médiahírverést, úgy néz ki, hogy az amerikai nézőket nem érdekli Lindsay Lohan szoftpornóba hajló új filmje. Legalábbis abban a New York-i moziban, ahol hétvégén vetítették, nem sokan vettek rá jegyet (négy nap alatt összesen 15 ezer dollár értékben tudtak jegyeket eladni a filmre.)

Lindsay Lohan egy szál csöcsben

Az nyilván nem jelentett nagy újdonságot a nézőknek, hogy a szebb napokat látott színésznő vetkőzik a filmben, mert ezt már számtalanszor megtette. Amire a készítők építhettek, hogy Lohan filmen még nem vetkőzött és pornszínésszel sem játszott együtt. Márpedig a The Canyons-ban (magyarul Vétkek völgye címmel jön) Lohan a pornósztár, James Deennel szexel. Deen egyébként lassan nagyobb sztár lesz, mint az elvonóról elvonóra járó Lohan. Máris kapott egy csomó nem pornófilmes ajánlatot, de azt nyilatkozta, hogy ő inkább maradna a felnőttfilmeknél.

A The Canyons alkotógárdája  - Deent leszámítva - a szebb napokat látott, egykor sikeres, de manapság inkább kétségbesetten kapálózó művészek gyűjtőhelye. A film rendezője, Paul Schrader, a Taxisofőr és a Dühöngő bika forgatókönyírója, aki mostanában már csak olyan rémségeket rendezett, mint A szexfüggő vagy az Ördögűző: Dominium. A producer és forgatókönyvíró pedig az Amerikai Pszicho írója, Bret Easton Ellis, aki szintén nem csinált semmi értékelhetőt az utóbbi években. Egyelőre úgy tűnik, hogy a The Canyons sem lesz az, pedig Ellis a saját pénzének egy részét is a mozira áldozta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport