De kiről fog szólni az Assassin's Creed mozifilm?

2013.08.16. 22:03

Újabb jó hír minden lopózva gyilkoló, tornyokról ugráló kalóznak, indiánnak és középkori nindzsának: a Különvélemény, a Mint a kámfor és a Farkas forgatókönyvírója, Scott Frank kapta meg a feladatot, hogy drótozzon össze egy mozifilmet az eddigi Assassin's Creed videojátékokból, írjaa Geektyrant. A titkos szervezetekben és szövevényes családi drámákban bővelkedő történet csuklyás gyilkosát a Prometheus droidja, Michael Fassbender fogja alakítani.

Assassin's Creed Brotherhood cinematic by DIGIC Pictures, 2010

Valószínűleg a jogtulajdonos Ubisoft játékgyártó cég szólt a Fox stúdiónak, hogy a nem túl ismert Michael Lesslie a kultikus széria színvonalához képest vállalhatatlan sztorit írt, így a stúdió  keresett inkább egy profig. Rendező viszont még nincs.

A további főszereplőkről sajnos továbbra sincs hír. És még azt sem lehet tudni, hogy az eredeti videojátékok bámulatosan filmszerű átvezető videóit készítő magyar csapat, a Digic Pictures részt vesz-e majd a munkában. Hollywoodi tapasztalatuk már lenne hozzá: Andy Vajna közbenjárásának köszönhetően a 2000-es évek elején ők rajzolhatták meg a Terminátor 3 - A gépek lázadása speciális effektjeit.

Assassin's Creed IV Black Flag

Ki legyen az Assassin's Creed mozifilm főhőse?

 • 1501
  Ezio a reneszánsz itáliás második részből
 • 665
  Altair a kereszteslovagos első részből
 • 390
  Desmond Miles, az őseit megleső XXI. századi orgyilkos
 • 190
  Edward Kenway a kalózos negyedik részből
 • 184
  Ratonhnhaké:ton a függetleségi háborús harmadik részből
 • 45
  Valaki más, megírom a kommentekben