Andy Vajna felesége intim kapcsolatba kerül

2013.08.22. 10:18

Az origo úgy tudja, hogy Palácsik Tímea, aki hétvégén házasodott össze Andy Vajna filmipari kormánybiztossal, szerepet kapott a Megdönteni Hajnal Tímeát címmel készülő vígjátékban.

A portál a produkcióhoz közel álló forrásokra hivatkozva azt írja, hogy Vajna felesége egy plázacicát játszik a filmben, amit hétfő óta forgatnak. Palácsik a vígjátékban intim kapcsolatba kerül a Szabó Simon alakította zsarolóval, de mindössze két jelenetben tűnik csak fel. A Csurgó Csaba forgatókönyvéből készülő, Herczeg Attila rendezte filmet a Vajna vezette Magyar Nemzeti Filmalap Filmszakmai Döntőbizottsága 227,5 millió forinttal támogatta júniusban.

A romantikus vígjáték története szerint a 15 éves érettségi találkozón a főszereplő jófiú (Simon Kornél) lefekszik a volt jócsajjal (Osvárt Andrea), aki azóta félceleb lett. Egy harmadik osztálytársuk (Szabó Simon) mobilra veszi, és zsarolni kezdi őket a felvétellel. A filmben játszik még Lengyel Tamás, Jordán Adél, Réti Adrienn, Szervét Tibor és Békés Itala is. A bemutatót jövő februárra tervezik.

Csurgó Csaba és Herczeg Attilával korábban már dolgoztak együtt, egy kisfilmet készítettek Mindenki boldog címmel.

Mindenki Boldog (2011)