Legóból rakták össze A hobbit 2 trailerét

2013.08.23. 14:51

BrotherhoodWorkshop nevű Youtube-felhasználó időt és műanyag kockákat nem kímélve összerakta A hobbit 2 – Smaug pusztasága előzetesének legóemberes változatát.

LEGO The Hobbit: The Desolation of Smaug - Teaser Trailer

Összehasonlításképp íme a Warner eredeti előzetese is:

The Hobbit: The Desolation of Smaug

A december 13-án mozikba kerülő Hobbit 2-ben hőseink, a tizenhárom törp, Gandalf és Zsákos Bilbó összebarátkoznak egy Beorn nevű alakváltóval, majd elválnak útjaik. Gandalf a félhülye Radagasttal együtt indul Dol Guldurba, hogy megöljék Szauron avatárját, a gonosz Nekromantát. A törpök és Bilbó ezalatt pókokkal harcolnak, aztán a nem túl kedves bakacsinerdei tündék fogságába kerülnek, de végül mégiscsak elvergődnek a Magányos hegyhez, a világot rettegésben tartó Smaug barlangjához. A Thorinnal összebalhézó Bilbó kifigyeli a sárkány gyenge pontját, így egy Bard nevű, pornóbajszos íjász már könnyedén megöli a dögöt a nagy fináléban.

A Hobbit-trilógia 2014-ben folytatódik azzal, hogy a kincsüket és új otthonukat féltő Thorinék összevesznek az arany miatt az emberekkel és a tündékkel. Ám amikor már a vargokon lovagoló orkok és a koboldok is rájuk támadnak, békét kötnek, hogy a Vasdombok törpjeivel együtt nyomhassanak le minden gonoszt az Öt Sereg csatájában.