Don Johnson lányát egy motoros zsivány pocsékolja meg a mamipornóban

2013.09.02. 18:36

Vége a hónapok óta tartó találgatásnak, megvan a Szürke ötven árnyalatának női főszereplője. E. L. James pornóba hajló regényének filmváltozata minden bizonnyal az NC-17-es besorolást kapja majd a cenzorbizottságtól (nem ez a nevük, de mindegy), már csak a szadomazo aspektus és a hosszan tartó kúrások miatt is. És hogy kit fognak ájulásig nyalni a filmben? Don Johnson és Melanie Griffith lányát, a 23 éves Dakota Johnsont.

A színésznőnek eddig nem sok szerep jutott Hollywoodban, játszott a Közösségi hálóban és a 21 Jump Street - A kopasz osztag című akcóvígjátákban, most éppen Shakespeare Cymbeline című drámájának filmváltozatában szerepel. A férfi főszereplő kiléte egyelőre nem ismert, de Charlie Hunnam (Tűzgyűrű) nevét sokat emlegetik a filmmel kapcsolatban. A bemutató 2014 augusztus 1-jén lesz.

UPDATE: és mire a cikket kiélesítettük, megjött a második hír is, a Johnson-lányt valóban a Sons of Anarchy című motoros sorozatból és a Tűzgyűrűból is ismert, 33 éves Charlie Hunnam fogja kupakolni két órán át.