Dakota Johnson nem elég dögös a pornóhoz

2013.09.04. 14:35

A szürke ötven árnyalata című pornóregény rajongói kiborultak, amikor megtudták, hogy a mű filmadaptációjában Dakota Johnson és Charlis Hunnam alakítja majd a főszerepeket. A 2011-ben megjelent regényt eddig 37 nyelvre fordították le, és 70 millió példányt adtak el belőle - puhafedeles kiadását gyorsabb ütemben kapkodták szét, mint a Harry Potter-széria darabjait, rajongói pedig talán még a haditechnika-rajongóknál és a nyelvtannáciknál is vérmesebbek.

Untitled.png

A mamipornónak csúfolt regény filmváltozatában a rajongók nagy többsége Matt Bomer tévészínészt, a White Collar című sorozat főszereplőjét  vagy Ian Somerhaldert a Vámpírnaplók sármos vámpírját szerette volna Christian Grey megformálójaként (meztelenül) látni, de helyettük a jelenleg éppen a Sons of Anarchy című motoros zsiványokról szóló tévésorozatban látható Charlie Hunnamet kapták.

A kockásabb hasra vágyó női rajongók mellett a férfiak sem maradéktalanul elégedettek, nekik A közösségi hálóban egy szál bugyiban rohangáló Dakota Johnson helyett leginkább a Szívek szállodája című nagyszerű sorozatból ismert Alexis Bledel kellett volna a filmbe. A elégedetlenkedők mellesleg nem viccelnek, hanem cselekednek is: egy Bommel-Bledelt követelő online petíciót eddig 7300-an írtak alá, nem mintha ez bármit is változtatna a producerek döntésén.

A fent látható első képen a Johnson-Hunnam, a másodikon Bommer és Bledel látható. Kommentekben tessék jelezni, ki a jobb.