no

Fekete Terminátor lett a Robotzsaruból

2013.09.06. 17:57

Itt az első Robotzsaru 2.0-trailer Gary Oldmannel, Michael Keatonnel és Sam Jacksonnel, akikkel eladják a filmet, viszont akik NEM robotzsaruk benne, legalábbis a trailerben nemigen. A páncélban a moziban ismeretlen, de - és most tényleg tessék elhinni nekünk - nagyon szép karrier előtt álló Joel Kinnaman feszeng, akit eddig a The Killing című pompás krimisorozat három évadában láthattunk drogfüggőségéból kigyógyult nyomozót alakítani.

RoboCop

A traliler az eredeti, 1987-es filmet ismerőknek nem okoz túl nagy meglepetést, akik nem ismerik az alapanyagot, jól figyeljenek, és megértik, de eláruljuk mi is, hogy miről van szó: a jövőben a bűnözők nagyon kemények, a politikusok korruptak, az orvosok meg erkölcstelenek. Amikor egy rendőrre (Kinnaman) rárobbantják a kocsiját és teste 70 százalékban szénné ég, az az egy megoldás nyílik az életben tartására, hogy kap egy robotvázat, amibe beleteszik a fejét, a kiborggá lett zsaru meg elkezdi irtani a mocskot az utcáról.

Persze a háttérben ennél sokkal többről van szó, de nem lőjük le a poénokat, tessék szépen elmenni a moziba jövőre, majd ott kiderül, mire gondoltunk. Az mindenesetre fura, hogy a klasszikus krómszínű Robotzsaruból miért kellett fekete Terminátor-KITT szerelemgyereket csinálni, de mindegy.