Tarantino nácija lett a Tarzan-film gonosza

2013.09.30. 11:10
boris vallejo 8-tarzan the terrible-cover

A kétszeres Oscar-díjas osztrák sztárszínész, a Becstelen brigantykban náci tisztet alakító Cristoph Waltz lesz a főgonosz a Warner stúdióban készülő Tarzan-mozifilmben, írja a Geektyrant. A szerepéről egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy szigorú tekintetű katona lesz, aki az afrikai őserdőben csap össze a dzsungel ágyékkötős királyával, akit ezúttal a True Blood tévésorozat vámpírja, Alexander Skarsgard foga alakítani.

A történet kezdetén John Clayton már kigyógyult a majomember-viselkedésből, és sikeresen beilleszkedett az angol úriemberek világába. Ám amikor maga Viktória királynő kéri meg, hogy térjen vissza Kongóba, és pofozza le az ott zsarnokoskodó, gyémántmániás hadurat (ő lesz valószínűleg Waltz), zsoldos barátjával, George Washington Williamsszel azonnal visszatér a dzsungelbe.

A viktoriánus korba helyezett cselekmény nem tűnik rossznak, a négy Harry Potter-mozifilmet levezénylő rendező, David Yates pedig nem hibázhat nagyot egy olyan branddel, amit már 100 éve imádnak a Tarzan-rajongók milliói. Jane szerepe viszont egyelőre kérdéses: a Warner egyelőre nem tudott dönteni Jessica Chastain, Margot Robbie és Emma Stone között.