2015-ben jön a Mad Max 4

2013.11.21. 13:11

2015. május 15-én kerül a mozikba a következő Mad Max-film, a Fury Road Tom Hardy főszereplésével. A filmet eredetileg jövőre akarták bemutatni, de aztán másképp alakultak a dolgok. Azután, hogy 2012 decemberében befejezték a hat hónapos forgatást Namíbiában és Dél-Afrikában, kiderült, hogy további felvételek kellenek.

A hírek szerint a stáb november 22-én érkezik Sydney-be, hogy három hétig forgassanak. „Számtalanszor elmondtuk már, hogy az újraforgatások nem feltétlenül egy film válságának jelei, sokszor csak azt jelzik, hogy a készítők felfedeztek egy olyan helyszínt, ahol a film erősebb lehet, és még költeni is hajlandóak, hogy jobbá tegyék alkotásukat, ahelyett hogy beérnék azzal, amijük van” – írta erről Katey Rich, a CinemaBlend főszerkesztője.

A Mel Gibson nélküli Mad Max-folytatás mégis elátkozott vállalkozásnak tűnik. Először a forgatókönyvvel voltak gondok, aztán a színészekkel adódtak egyeztetési problémák. Ezután derült ki az egyik forgatási helyszínről, hogy ott nem filmezhetnek, most pedig pótforgatást tartanak. És arról még nem beszéltünk, hogy miként fogadnak a rajongók egy Mad Max-filmet Mel Gibson nélkül.

A filmben Tom Hardy mellett a Fury Roadban Charlize Theron, Nicholas Hoult és Hugh Keays-Byrne szerepel majd.