Már kárpitozzák a Millennium Falcon pilótafülkéjét

2013.11.30. 16:40

Egyelőre az egyetlen biztos karakterinfó a Csillagok háborúja VII-ről, hogy R2D2 szerepelni fog benne, de egy mai Guardian-infó szerint úgy tűnik, hogy egy ikonikus jármű is fel fog tűnni benne, pontosabban a Millennium Falcon, Han Solo űrhajója. És mi ennek úgy örülünk, mint majom a farkának.

A magyarul Ezeréves Sólyom néven ismert teherűrhajót utoljára 1983-ban, a Jedi visszatérben láttuk, a második trilógiában nem kapott szerepet. A harmadikban viszont fog, legalábbis ha lehet hinni az utóbbi időben egészen megbízható SW-infókat szivárogtató Latino Review-nak, amiben az jelent meg, hogy a brit Pinewood Studiosban már áll is a hajó belső terének díszlete. J.J. Abrams, a film rendezője ebben a stúdióban forgatja majd jövőre a hetedik Csillagok háborúja-filmet.

A hajó megjelenése természetesen magával vonzza Han Solo és Csubakka karaktereit, azaz Harrison Ford visszatérése így 99 százalékos. Az infót, mármint a hajó feltűnéséről szólót a Yahoo Movies is megerősítette, hozzátéve, hogy a Pinewoodban a Millennium falcon életnagyságú verzióját építették fel, ekkora méretben még soha, senki nem látta a hajót. A filmet 2015 decemberében mutatják majd be, a szereplőválogatás jelenleg is zajlik.