Gyönyörű emberek a mamipornóban

2013.12.03. 10:16

Minden hétre jut egy bejelentés A szürke ötven árnyalatának filmváltozatával kapcsolatban. Múlt héten kiderült, hogy az eddig főleg  tévésorozatokban és tévéfilmekben játszó Eloise Mumford is szerepet kapott a filmben, most pedig, hogy az énekesnő Rita Ora is játszik a mamipornóként elhíresült sztoriban.

Ora Koszovóban szültett, de már gyerekkorában Angliába költözött a szüleivel. Voltak korábban is kisebb szerepei, játszott például a Halálos iramban 6-ban, de eddig inkább énekesnőként ismerték. A szürke ötven árnyalatában a férfi főszereplő fogadott húgát, Miát alakítja majd.

Pár hete hozták nyilvánosságra, hogy  a belfasti születésű  Jamie Dornan játssza A szürke ötven árnylatában Mr. Greyt, a fiatal, jóképű milliomost. Dornan volt a vadász az ABC csatorna Egyszer volt, hol nem volt tévésorozatban, eddig ennél ismertebb szerepe nem volt. Az ártatlan lányka pedig, akit bevezet a szex világába, Dakota Johnson lesz.

E. L. James elképesztően sikeres regényének filmváltozatát Sam Taylor-Johnson rendezi, a forgatás már elkezdődött Kanadában. A film a tervek szerint  2014. augusztus 1-jén kerül a mozikba.