Samuel L. Jackson is szerepel a Tarzanban

2013.12.12. 15:36

Samuel L. Jackson lehet Alexander Skarsgard partnere a Tarzanban a legújabb fejlemények szerint. Jackson George Washington Williamst, az amerikai polgárháború öreg veteránját alakítja majd, Skarsgard pedig természetesen Tarzant. Edgar Rice Burroughs regénysorozatának filmváltozatát Jerry Weintraub és Alan Riche producerek pénzelik, a forgatókönyvön pedig eddig is rengetegen dolgoztak.

Jackson neve jó hír lehet a producereknek, hiszen a film előkészületei már egy jó ideje leálltak, a forgatásról sokáig nem volt hír. Jackson neve a szerepre egyébkén már korábban is felmerült, de akkor nem volt jó neki az időpont. A másik jelölt Jamie Foxx volt, de a forgatás elhalasztása után, az ő neve is feledésbe merült. A Warner most már hamarosan zöld utat adhat a forgatásnak, és azután kezdhetik el castingolni a színésznőket Jane szerepére. A belső pletykák szerint erre Margot Robbie a legesélyesebb, de Robie azt mondja, még nem kapott hivatalos felkérést.

A megfilmesítésre kerülő Tarzan-történet kezdetén John Clayton már kigyógyult a majomember-viselkedésből, és sikeresen beilleszkedett az angol úriemberek világába. Ám amikor maga Viktória királynő kéri meg, hogy térjen vissza Kongóba, ahol a gonosszal kell megharcolnia. A gonosz figuráját a kétszeres Oscar-díjas osztrák sztárszínész, a Becstelen brigantykban náci tisztet alakító Christoph Waltz alakítja.