Hugh Jackman lesz a gonosz Feketeszakáll

2013.12.19. 16:15

Joe Wright rendezi a Warner-nek az új Peter Pan filmet, ami a kezdeteket meséli majd el. A rendező személye novemberben tisztázódott le, és most megy a szereplők keresése, a hírek szerit a Warner Hugh Jackmant szeretné az egyik főszerepre, a gonosz Feketeszakáll kalóz szerepére.

A rendező eredetileg Javier Bardem-et szemelte ki, de ő nem vállalata el, utána fordult a gyártó cég Jackman-hez. Bardem felkérése egyébként logikusnak tűnik, hiszen a Skyfallban is nagyon hitelesen alakította a gonoszt. Érdekes módon egyébként Jackman nem szokott rossz fiút játszani, legutóbbi, a Fogságban című filmjében egy elrabolt lányáért aggódó apát alakított tejes átéléssel, jó is volt a film nagyon. Bár a filmben pozitív hőst alakított, a karakterének bőven voltak sötét és durva oldalai. Jackman egyébként más szerepekről is tárgyalt a Warner-ral, mielőtt elvállalta a szerepet.

A film története Pán Péter korai éveit mutatja be, amikor árván marad és a titokzatos Neverlandbe kerül, ahol hőssé válik, amikor harcot indít a gonosz kalózok ellen.

Jackman lehet a film első, hivatalosan leszerződtetett színésze, a többi szereplőt még castingolják. A Peter Pan bemutatója 2015 július 26-án várható, Jackman jelenleg a Chappie című filmet forgatja.