no

Kis mellel is lehet Csudanőnek lenni

2013.12.28. 09:18

Rengeteg kritika érte Gal Gadot színésznőt azért, mert vékony alakja és kisebb méretű keblei ellenére nem átallotta elvállalni Wonder Woman azaz Csudanő szerepét a 2015-ben mozikba kerülő Batman vs. Superman című filmben. Igen, ez az a film, amit már Ben Affleck beválogatása miatt korábban is elátkoztak a képregényrajongók.

Az izraeli színésznő ellen az internet örökké elégedetlen népe a létező összes fórumon szinte hadjáratot folytat, anorexiásnak, kisfiútestűnek és hasonlóknak titulálják. “Elöl deszka, hátul léc, Wonder Woman nem ilyen a képregényekben, és kész” - ez a kedvesebb beszólások egyike. Gadot egy izraeli talkshow-ban válaszolt kritikusainak, és megjegyezte, hogy az ő Wonder Woman ábrázolása az új világ igényeinek felel meg, és eleve, “melleket bárki vehet magának 9000 sékelért (kb. félmillió forint)”. Gadot azt is megjegyezte, ha szó szerint venné a karakter amazon gyökereit, akkor csak egy mellének kellene lennie, “az pedig kicsit macerás lenne, nem gondolják?”

Az egykori Miss Israel azzal nyugtatta meg a rajongókat, hogy melleket és kilókat ugyan nem, de új izmokat magára pakol a szerep kedvéért. “Nagyon komoly edzésprogramot állítottak össze nekem, amit hamarosan Kung Fu-val kezdek, utána jön a kickboxing, a kardvívás és még vagy két harcművészet.” Gadot beválogatása azért okozott nagy felháborodást, mert az eddigi Wonder Woman-színésznők mind bögyösek voltak, mint például Lynda Carter, aki a hetvenes évek tévésorozatában alakította a képregényhősnőt.