Gerard Butler lehet a befutó a Holtpont remake-ben

2014.01.09. 09:10

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a skót Gerard Butler lesz a befutó az 1991-ben készült Holtpont című film remake-jének a főszerepére. A kultikus Holtpontban Patrick Swayze és Keanu Reeves alkottak egy párost. Persze a szörfösök már korántsem olyan menők, mint húsz évvel ezelőtt, ezért a remake az extrém sportolók világában játszódik majd, a főszereplő mániája, hogy extrém szörfversenyeken indul. A haláltól sem félő extrém sportolók közé kell majd beépülnie az FBI-ügynöknek. Utóbbi szerepére még csak castingolnak, ugyanakkor úgy tűnik, Bodhit, a sportbanda vezérét Gerard Butler alakíthatja – írja a Hollywood Reporter.

A filmet nyáron kezdik forgatni, az új film forgatókönyvét Kurt Wimmer írja. Butler táncrendje az idén meglehetősen sűrű lesz, márciusban kezd forgatni, a Gods of Egypt című fantasy filmben, utána jön a Holtpont, majd az év végén a Támadás a Fehér ház ellen című film folytatása következik, mely egyelőre Olympus Has Fallen munkacímen fut.

Butlert segíthette, hogy nem először ölt szörfruhát filmben, a Mavericks – Ahol a hullámok születnek című filmben is szörföst alakított.