Eltűnik Cameron Diaz szexvideója

2014.02.18. 11:38

A 2011-es Rossz tanár elég megosztó vígjáték lett, vannak, akik szerint Cameron Diaznak nem állt jól a film prosztó humora. Szerintük viszont nagyon is vicces volt, így joggal remélhetjük, hogy a két főszereplő, Diaz és Jason Segel, valamint a rendező, Jake Kasdan új filmje is szórakoztatóra sikerül. Bár sokáig szó volt arról, hogy megcsinálják a Rossz tanár 2-t, végül ehelyett egy családi vígjátékot forgattak, Sex Tape címmel. (Ettől függetlenül a Rossz tanár 2 is készül, csak más színészekkel és rendezővel.)

Jason-Segel-and-Cameron-Diaz-in-Sex-Tape

A Sex Tape egy tíz éve együtt élő házaspárról szól, akik ugyan még mindig nagyon szeretik egymást, de két gyerek és ennyi év után már valahogy nem az igazi a szex. Az a korszakos ötletük támad, hogy készítenek egy szexvideót. A nagy mű el is készül, és aztán eltűnik. A házaspár pedig nyomozhat, hogy előkerítse a videót, mielőtt valaki felteszi az egészet a netre.

Most jelent meg az első kép a filmből, e szerint nemcsak a videózást, hanem a görkorcsolyát is bevetette a pár az ágyban. És hát, Cameron Diaz még mindig jól néz ki kevés ruhában. A film július 25-én kerül az amerikai mozikba.   

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport