Oscar-gála helyett Disneylandbe vitték Batkidet

2014.03.07. 09:31

Miles Scott egy ötéves kiskölyök, aki azzal került be először a hírekbe, hogy 2013 novemberében a kedvéért San Francisco Gothammá változott, és ő tett benne rendet Batkid néven. Miles ugyanis rákbeteg, és azt kérte a Make A Wish alapítványtól, hogy denevérjelmezes bűnmegelőző lehessen belőle. A sztori bejárta az internetet, a kissrác tévéműsorkban szerepelt, interjúkat adott, és rohadtul élvezte a helyzetet.

Batkid Superhero a l

A múlt vasárnapi Oscar-gála témája a hősök voltak, több szegmensben is feldolgozták a filmtörténelem héroszait - az egyiket pedig úgy volt, hogy a mostanában Pókembert alakító Andrew Garfield és Batkid közösen vezetik fel. A főpróba megvolt szombaton, és minden készen állt a fellépésre, de az utolsó pillanatban Scott családját értesítették, hogy nem lesz a dologból semmi. A műsor producerei szerint semmi különös nem történt, egy élő adásról volt szó, amiben "kemény és nehéz döntéseket kell hozni - sajnos Miles és Andrew szegmense nem fért már bele az időbe." 

Garfield állítólag nagyon ideges volt, mert kihagyták a puccparádéból, azt meg még jobban sajnálta, hogy kiskölyök hoppon maradt, így másnap elvitte Disneylandbe és buliztak egy jót. Milyen jófej már?

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?