Oscar-gála helyett Disneylandbe vitték Batkidet

2014.03.07. 09:31

Miles Scott egy ötéves kiskölyök, aki azzal került be először a hírekbe, hogy 2013 novemberében a kedvéért San Francisco Gothammá változott, és ő tett benne rendet Batkid néven. Miles ugyanis rákbeteg, és azt kérte a Make A Wish alapítványtól, hogy denevérjelmezes bűnmegelőző lehessen belőle. A sztori bejárta az internetet, a kissrác tévéműsorkban szerepelt, interjúkat adott, és rohadtul élvezte a helyzetet.

Batkid Superhero a l

A múlt vasárnapi Oscar-gála témája a hősök voltak, több szegmensben is feldolgozták a filmtörténelem héroszait - az egyiket pedig úgy volt, hogy a mostanában Pókembert alakító Andrew Garfield és Batkid közösen vezetik fel. A főpróba megvolt szombaton, és minden készen állt a fellépésre, de az utolsó pillanatban Scott családját értesítették, hogy nem lesz a dologból semmi. A műsor producerei szerint semmi különös nem történt, egy élő adásról volt szó, amiben "kemény és nehéz döntéseket kell hozni - sajnos Miles és Andrew szegmense nem fért már bele az időbe." 

Garfield állítólag nagyon ideges volt, mert kihagyták a puccparádéból, azt meg még jobban sajnálta, hogy kiskölyök hoppon maradt, így másnap elvitte Disneylandbe és buliztak egy jót. Milyen jófej már?