Főgonoszokból álló szupercsapat követi a Pókember 2-t

2014.03.27. 09:40

Harminc percnyi jelenetet vetítettek le a CinemaConon a nyáron megjelenő Pókember 2-ből, a Hollywood Reporter pedig röviden összefoglalta mit látott a filmből. Megtudjuk például, hogy mi történt annak idején Peter Parker szüleivel, a főhős lekési a saját érettségijét, mert éppen egy radioaktív anyagot szállító teherautót üldöz, újra találkoznak Gwennel, a végén pedig a Zöld Manó kimenti Elektrót, a mozi főgonoszát a börtönből, hogy együtt ölhessék meg Pókembert.

Közben Amy Pascal, a Sony elnökhelyettese elmondta az  Entertainment Weeklynek , hogy a Pókember 2 lerakja majd az alapjait a Sinister Six (itthon Baljós Hatos...) főgonosz szupercsapat alapjainak. A Marvel egyik legikonikusabb rosszfiúkból álló allstar csapatát a képregényekben eredetileg Doktor Oktopusz alapította Homokemberrel, Keselyűvel, Kravennel, Mysterióval és az új filmben központi szerepet kapó Elektróval azzal az egyetlen céllal, hogy kicsinálják Pókembert.

Sinister Six

Az mindenesetre meglepő lenne, ha az előző moziban feltűnt Gyík és Zöld Manó kimaradna a keretből, pláne úgy, hogy a Sinister Six állandó változó felállásában mindketten helyet kaptak különböző képregényverziókban.