Bréking! Végre a párducról szól a Rózsaszín párduc-film

2014.04.01. 14:01

Az MGM főnökei rájöttek, hogy nem Peter Sellers, Roger Moore és Steve Martin Clouseau felügyelőjén röhögtünk a Rózsaszín párduc-filmek alatt, hanem az intróban levetített rajzfilmen, ahol a Rózsaszín Párduc pont olyan vicces, levegőben futós-gereblyébe lépős helyzetekbe keveredett, mint Tom és Jerry.

Rószaszín Párduc - A strand

David Silverman, a Simpson család sorozat és a Simpson mozifilm producere most azt találta ki, hogy a Rózsaszín Párducot CGI-vel rajzolják majd a balfék bajszos kisember mellé, akivel folyton konfliktusba keveredik. A filmtervhez már foylnak a tárgyalások a Simpson-epizódokat is író Michael Price producerrel, de áldását adta a filmváltozatra a 92 éves Walter Mirisch is, aki a Peter Sellers-féle Rózsaszín Párduc-mozifilmek, a klasszikus rajzfilmsorozat és a modernizált meseváltozat executive producere volt.

Rózsaszín Párduc - Az építkezés

Az MGM döntése érthető, hiszen a konkurens stúdiók hasonló stílusú, élő szereplők közé rajzolt CGI-vakarcsokat felvonultató filmjei eddig mindig kasszát robbantottak. A Sonynál készült két Hupikék törpikék-mozifilm 910 milliót gründolt össze, a 20th Century Fox bűnrossz Alvin és a mókusok-trilógiája pedig egészen 1,1 milliárd dollárig menetelt, miközben egyik filmre sem nagyon költöttek a stúdiók párszáz millió dollárnál többet.