Chiwetel Ejiofor lehet James Bond új ellensége

2014.04.07. 10:31

Miután Javier Bardem nagyon jó húzásnak bizonyult az előző James Bond filmben, úgy tűnik az új epizód készítői ismét egy Oscar-jelölt színészt környékeznek meg a gonosz szerepének eljátszásával. A Variety.com értesülései szerint a legnagyobb esélye a szerepre Chiwetel Ejiofor-nak van, bár hivatalosan még nem kérték fel.

Az biztos, hogy Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw és Naomie Harris ott leszek az új epizódban is, mint ahogy az is, hogy a Skyfall rendezője, Sam Mendes rendezi a következő részt is. Az új James Bond film bemutatóját 2015. november 6-ra tervezik, ami azt jelenti, hogy nyáron legkésőbb el kellene kezdeniük forgatni. Már keresik a Bond-lányt is, állítólag egy brit és skandináv színésznő között fog eldőlni a szerep.

Miután Bardemnek hatalmasa sikere volt a Skyfall-ban, a készítők még akkor eldöntötték, hogy most is egy hasonlóan karakteres színészt keresnek. Bár Ejiofor egy heroikus karaktert játszott az idén a legjobb filmért járó Oscart begyűjtő 12 év rabszolgaságban, nem ismeretlen előtte a gonosz figurája sem, Az ember gyermekében és a Négy tesóban is gonoszt alakított. Jelenleg a Z for Zachariah című filmet forgatja Chris Pine-nal és Margot Robbie-val.