A Monty Python show-ja mozikba kerül

2014.04.25. 12:25

Tavaly év végén az Index is beszámolt róla, hogy 43 másodperc kellett ahhoz, hogy elfogyjanak a jegyek a legendás Monty Python show-jára Londonban. A csapat egyik tagja, Terry Jones nem sokkal a jegyárusítás előtt mondta el a BBC-nek, hogy egy közös fellépés erejéig újra összeáll a Monty Python a még élő tagokkal, John Cleese-zel, Eric Idle-lel, Terry Gilliammel, Michael Palinnel és Terry Jonesszal. Azt is elmondta, hogy reméli, a fellépéssel egy rakás pénzt keresnek, mert így ki tudja valamiből fizetni a lakáshitelét. 

Mivel a július 1-jei előadásra ilyen hamar elfogytak a jegyek (a show-t a 20 ezer fős O2 Arénában tartják Londonban), úgy döntöttek, hogy további négy show-t tartanak július 2. és 5. között, később az előadások számát tízre növelték. 

A műsorról annyit lehet tudni , hogy régi jeleneteket adnak elő újra, de nem egy az egyben úgy, ahogy korábban játszották, hanem kisebb-nagyobb újításokkal. Azt már tavaly is lehetett tudni, hogy az előadásból film készül, most pedig azt is bejelentették, hogy a film moziforgalmazásba kerül, vagyis az is megnézheti, aki a tíz előadásra sem kapott jegyet.