Itt a leghosszabb előzetes A holnap határához

2014.05.13. 08:47

Új, minden eddiginél hosszabb előzetest kapott Tom Cruise új sci-fije, A holnap határa. Ahogy az lenni szokott, ebben a közel három és fél perces trailerben szinte benne van az egész film. Sajnos az is kiderül, hogy az akciójelenetek mellett a készítők nem tudtak ellenállni annak, hogy a két főhős között egy közhelyes szerelmi szálat is írjanak. (Más kérdés, hogy beteljesül-e vagy csak a próbálkozás megy.)

Ahogy korábban megírtuk, Cruise egy szerencsétlen irodistát alakít, akinek akkor fordul rosszra a sorsa, amikor őt is behívják, hogy harcoljon a Földet megtámadó idegenek ellen. Ez eleinte nem megy túl jó neki, rögtön meg is hal. Még szerencse, hogy újra és újra megélheti ugyanazt a napot, mégpedig úgy, hogy emlékszik is az előzőekre, így egyre jobb katona lesz. (Egy földönkívülivel való érintkezés időhurokba sodorta.) A harcban segíti Emily Blunt,  aki egy elitgárdistát játszik.

A filmből már láttunk 20 percet, erről és a történet hátteréről itt írunk hosszabban. A Holnap határát május 29-én mutatják be a magyar mozik.

EDGE OF TOMORROW