Akcióthrillerben tér vissza Jared Leto

2014.06.18. 09:03

Marcus Sakey Brilliance című könyve igen nagy siker Amerikában, a trilógiára tervezett könyv első részét hamarosan el is kezdik forgatni. Eddig úgy volt, hogy Will Smith főszereplésével, ő azonban egy másik készülő film miatt nem ér rá, így esett a választás Jared Letóra, akivel valószínűleg mindenki jobban jár majd. A nézők is, és a film forgalmazói is, hiszen a friss Oscar-díjas Letóval valószínűleg könnyebben el lehet adni most egy filmet, mint a nagy lebőgés után álló Smith-szel. (A színész előző, A föld után című filmje nagyot bukott, mi 2 pontot adtunk rá.)

Sakey-ra rákaptak mosta rendezők Hollywoodban, előző könyvét, a Good People-t most vitte filmre Henrik Ruben Genz és elvileg még idén be is mutatják. Ha a Brilliance bejön, ez lehet az új Éhezők viadala.

A Brilliance története szerint kiderül, hogy a 80-as évektől kezdve az emberek egy része nagyon különleges képességekkel születik. Ilyen különleges képességű Nick Cooper titkos ügynök is, akinek egy másik különleges embert kell levadásznia, aki éppen polgárháborút tervez kirobbantani.