Jagger: A Monty Python egy csapat vén trotty

2014.07.01. 08:37 Módosítva: 2014.07.01. 11:11

A Rolling Stones frontembere szerint a legendás angol komikusbrigád egy rakás ráncos öregember, akik újra akarják élni a fiatalságukat és csak a pénzre hajtanak.

Ezt persze nem komolyan mondta, hanem a nemsokára érkező Monty Python Live élő műsort bejelentő sajtótájékoztatón bemutatott videóban. A videóban Jagger zenésztárséval, Charlie Watts-szal nézi a vébét, amikor egy asszisztense megemlíti, hogy nemsokára lesz Londonban ez az új Monty Python, az énekes pedig belekezd a mondanivalójába, hogy azok még mindig vannak?

Ki akarná megint látni őket? A '60-as években voltak viccesek.

Amikor az asszisztens felveti, hogy az első előadás jegyeit 40 másodperc alatt elkapkodták, akkor Jagger azt mondja, hogy na jó, ez azért elképesztő, de mégis csak egy csapat ráncos vénemberről van szó, akik megpróbálják újraélni a fiatalságukat és közben egy rakat pénzt keresni.

A legjobb közülük évekkel ezelőtt meghalt! Lehet, hogy a '70-es években ez volt a legviccesebb dolog, de hát már mindent láttunk tőlük. Feltettek mindent a Youtube-ra!

És akkor a videó:

A londoni O2 arénában július 15-20. között öt tíz alkalommal lép fel az újra összeállt Monty Python a még élő tagokkal, Michael Palinnel, John Cleese-zel, Eric Idle-lel, Terry Jonesszal és Terry Giliammel. Magyarországon a Cinema City mozikban augusztus 7-én csütörtökön, 9-én szombaton és 15-én pénteken Galla Miklós fordításában lehet megnézni szélesvásznon a Pythonok (majdnem) élőben című estjét.