Kikotyogták az új Bond-film forgatási helyszíneit

2014.07.24. 09:32

A 24. James Bond-film kaszkadőrfőnöke egy magánrepülőről posztolt képet, aztán készségesen megmondta, hogy hova tart vele.

Gary Powell biztosan nem sejtette, hogy mekkora brékinget ad a világnak akkor, amikor lefotózta egy magángép belsejét, de úgy, hogy ott legyen rajta Alexander Witt, több új Bond-film second unit rendezője, és Callum McDougall, aki a nyolcvanas évektől rendezőasszisztense és gyártásvezetője volt a titkosügynök több kalandjának is. 

Ez még annyira nem volt gyanús, de Powell kirakott egy fotót a gép külsejéről is, az egyik ismerőse pedig megkérdezte, hogy hova utazik. A kaszkadőr készségesen válaszolt, hogy Marokkóba, Rómába és Ausztriába, és ez már pont elég információ volt a filmes blogoknak, hogy összerakják: az egyelőre cím nélküli Bond-filmet ezekben az országokban fogják forgatni, a stáb pedig éppen helyszíni szemlére indult.

Persze az is lehet, hogy nyaralni indultak, de ártalmatlan nyaralási képeket aztán nem szoktak törölni Instagramról. A lementett képeket itt lehet megnézni.

A 24. Bond-filmben megint Daniel Craig játssza az angol ügynököt, a filmet pedig az előző Skyfallt is jegyző Sam Mendes rendezi.