Ben Affleck kigyúrt Bruce Wayne lett

2014.08.05. 08:58 Módosítva: 2014.08.05. 11:17

Megjelent néhány paparazzikép és egy rövid videó az egyik legjobban várt szuperhősfilm, a Batman vs. Superman forgatásáról. A filmet jelenleg Detroitban forgatják, a képeken a Batmant játszó Ben Afflecket lehet látni, sajnos nem Batmannek öltözve, hanem elegáns Bruce Wayne szerelésben. Bár a felvétel nem a legjobb minőségű, látszik, hogy a színész rendesen kigyúrta magát a forgatásra. Rajta kívül még egy épület roncsait lehet látni, amiből az egyik jelenetben a bámészkodók elmondása szerint gyerekeket mentettek ki. 

A filmet 2015 május 6-án mutatják be Amerikában, a rendező, akit szintén lehet látni a felvételeken, Zack Snyder. Affleck mellett Henry Cavill, Gal Gadot, Amy Adams, Laurence Fishburne, Diane Lane, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons, Holly Hunter és Scoot McNairy szerepelnek még a Batman vs. Supermanben.

Nemrég Zack Snyder megmutatta az első részletet a filmből, amitől a közösségi média elvesztette az eszét, mi is írtuk róla, ugyanis borzalmas minőségű kalózverzióban, de elhagyta a beharangozó a Comic-Con területét. Az összes netes reakció 73 százaléka elképesztőnek nevezte a jelenetet.

A forgatásról készült képeket és videót itt lehet megnézni:

Ben Géza Affleck is a tudjukkik szolgája!

Önnek is feltűnt már, hogy a magyar nevű "sztár" főszerepet kapott egy Batman-filmben, pedig korábban a DC képregénykiadó halálos ellenségének számító Marvel képregénykaidóhoz köthető filmben, a Fenegyerekben volt sztreccsruhás igazságosztó? Vélétlen Aligha! Ez bizony csak alátámasztja azt a régóta köztudott tényt, hogy Hollywoodot a tudjukkik irányítják, Ben Affleck pedig a szíriuszi gyíkemberek alakváltó ügynöke, akinek az a feladata, hogy az arcunkba ömlesztett, népbutító amerikai kultúrmocsok (lásd: képregények, filmek, képregényfilmek) segítségével az invázióra készülő idegenek rabszolgáivá alázzon bennünket!

Konteó-nap az Indexen