Slash és Banderas az új Spongyabob-filmben

2014.08.05. 09:13

2015 februárjában jön a mozikba az új Spongyabob-film, a Spongyabob: Ki a vízből! Ahogy a címe is mutatja, ebben a természetesen 3D-s filmben Spongyabobék kénytelenek lesznek elhagyni a tengert, és az emberek között, a szárazföldön keverednek mindenféle kaladokba. Bobék fő ellensége az Antonio Banderas által játszott kalózkapitány, az ő gonosz terveit akarják valahogy megakadályozni.

Csak pár napja jött ki az angol előzetes, de máris itt a magyar nyelvű változat is, amiből kiderül, hogy a film valószínűleg hatéven felül besorolást kap majd itthon, de azért a készítők az apukáknak is tartogatnak valamit. Legalábbis az előzetesben bőven akadnak bikinis lányok, nehogy halálra unják magukat szegény szülők. Feltűnik még az egykori Guns'n'Roses gitáros, Slash is, az előzetes alatt is Guns szól.

Spongyabob: ki a vízből! magyar szinkronos előzetes

Spongyát rá? Hát nem!

Hollywood jó szokása szerint már megint egy nemsokára bekövetkező bolygószintű kataklizmára készít fel egy népszerű, ráadásul gyerekeknek és a kannabisztól bódult egyetemistáknak szánt filmmel, a Spongyabob ugyanis egy nukleáris katasztrófa utáni Új Világrend hírnöke, ahol összecsavarodnak az emberek és a tengeri élőlények DNS-spiráljai. Slash és Antonio Banderas szerepeltetése csak álomgyári machináció, hogy a minden jel szerint csak névlegesen feloszlatott Manhattan projekt hidegháborús propagandája minél nagyobb közönséget érhessen el, és felkészítse a világot arra, hogy a következő évszázadban (évtizedben?) úgy éljenek az emberek, mint egyszerű lények a tenger fenekén, levetkőzve mindent, homo sapiensé tesz minket, egy kockanadrágot kivéve. De honnan fog érkezni az atom? Véletlen, hogy most került mozikba a Galaxis őrzői? Szerintünk nem!

Konteó-nap az Indexen