A Sony betojt volna Kim Dzsonguntól?

2014.08.15. 11:25

Na tessék, csak tud hatni Észak-Korea Hollywoodra: az Interjú című James Franco-Seth Rogen vígjáték bizonyos jeleneteit újravágatja a Sony, és a bemutatót is elhalasztja, mert a kommunista diktatúra vezetősége teljesen kiakadt a film előzetese láttán, és júniusban 

komoly és könyörtelen megtorlással

fenyegette meg az Egyesült Államokat. Nem álltak meg a szájkaraténál, hanem levelet írtak az ENSZ főtitkárának (!), amiben vádolták meg az amerikai kormányt, hogy a film bemutatásával a terrorizmust szponzorálják (!!) és háborús cselekményt követnek el (!!!). A komédiában egy producer és egy talkshow házigazdája exkluzív interjút kap Kim Dzsongun észak-koreai vezetőtől, a CIA pedig ráveszi őket arra, hogy az alkalmat kihasználva öljék meg.

The Interview - Official Teaser Trailer - In Theaters This Fall

Az MTI az amerikai filmes lapokra hivatkozva írja, hogy  a film forgalmazója, a Sony Pictures úgy döntött, a tervezett október 2-i bemutatóról későbbre halasztja a film mozikba kerülését, és módosításokat is végrehajtanak a filmen: eltávolítják az észak-koreai vezető és apja arcát az észak-korai katonák egyenruháján lévő jelvényekről, és azt is fontolóra vették, hogy a filmből eltűnjön az a jelenet, amiben az észak-koreai vezető arca szétolvad a filmvásznon.