Ben Affleck megmondja a tutit Batmanről

2014.08.15. 14:58

Amikor kiderült, hogy Affleck lesz a legújabb Denevérember, az internet népe felhorgadt, és ahol csak tudta, elmondta, micsoda szar egy casting ez, meg eleve, Affleck? A dologban az az aranyos, hogy pont ilyen felhorgadás fogadta Michael Keaton, George Clooney, Val Kilmer és Christian Bale bejelentését is, bár amikor még nem volt internet, akkor legalább nem voltak ilyen bejegyzések a Twitteren:

Bnhzak2CMAAmX8Z.jpg large
Fotó: Zack Snyder / Twitter

Bizonyos szempontból csak jobb volt a kőkorszak. A Batman v Superman javában forog, a Collider.com pedig a forgatáson szólaltatta meg Afflecket, hogy ugyan, értelmezze már a felhorgadást, és mondjon pár szót a szerepről, meg hogy miért vállalta el. Ez lett belőle:

Mielőtt elvállaltam volna, a Warner mutatott pár, korábban nekik küldött levelet a Batman-szerepekre való reakciókról, és megkérdezték, hogy még így is bevállalom-e, mert ez csak rosszabb lesz, hiszen a rajongók nagyon aktívak, és mindenkinek van véleménye. Számomra ebben semmi új nem volt, hiszen bizonyos tekintetben már átestem a dolgon, szóval... Mindenkinek megvan a maga véleménye. Ha nem bíztam volna az ösztöneimben, már ami a filmes részét illeti a dolognak, nem mondtam volna igent. Szerintem Chris Terrio forgatókönyve zseniális, Zack pedig pompás rendező. És van még valami: akkor sem vállaltam volna el ha nem vagyok biztos magamban, ha nem tudom jóelőre, hogy képes vagyok rá. De tudják mit? Örülök, hogy ez ennyire foglalkoztatja a nézőket, hogy ennyire lelkesek.  

Na, akkor erről ennyit. A filmet 2016 március 25-én mutatják be, Affleck mellett Henry Cavill, Gal Gadot, Jesse Eisenberg, Amy Adams, Laurence Fishburne, Jason Momoa, Holly Hunter, Scoot McNairy és Jeremy Irons is lesz benne.