Ben Affleck sosem volt ennyire behízelgő

2014.08.26. 10:05

Új előzetest kapott az ősz egyik legjobban várt filmje, a Holtodiglan, David Fincher rendezése Ben Affleckkel a főszerepben. Gillian Flynn azonos című, nagy sikerű regényének adaptációjában Ben Affleck játssza a férjet, akinek éppen az ötödik házassági évfordulójukon tűnik el a felesége (Rosemund Pike, ő volt Tom Cruise partnere a Jack Reacherben).

Holtodiglan (2014) új előzetes

A férj lesz az első számú gyanúsított az ügyben, aki elszántabban nem is kereshetné a feleségét. A film egyébként csak nagyjából követi az eredeti regényt, a forgatókönyv utolsó harmadát a regény írója dolgozta át a filmesek kedvéért.  Igazi felüdülés lesz a sok szuperhősös Marvel-film és képregényfeldolgozás után.  

Az új előzetesben Affleck a felesége keresésében segítséget kérő plakát előtt pózol, olyan bájvigyorral, ami erősen megkérdőjelezi az ártatlanságát. De hogy valóban ő volt-e a gyilkos, az csak ősszel derül ki. A filmet Magyarországon  október 2-án, egy nappal az amerikai mozik előtt mutatják be. A premier az 53. New York-i filmfesztiválon, szeptember 26-án lesz.