Will Smith fejét elcsavarta a Wall Street szőkéje

szoke
2014.10.10. 09:07

Hollywoodnak van egy idegesítő szokása, mármint van több is, de ez az egy különösen irritáló, mégpedig az, hogy ha van egy film, amit nem igazán tudnak beskatulyázni, ami lehet vígjáték vagy romantikus komédia vagy bűnügyi film vagy kemény dráma, esetleg mind a négy egyszerre, akkor a lehető legtöbbet elmesélik ebből az adott filmből annak az előzetesében. Ebbe a csapdába esik a Focus is, ami igazából érdekesen néz ki – annak ellenére, hogy az év forgalmazási halálzónájában, februárban fogják bemutatni – de az az érzésem, hogy ezután a kettő és fél perc után már láttam az egészet.

FOCUS Trailer

Vagy rosszul hiszem? A Focusban Will Smith egy menő szélhámost játszik, aki a szárnyai alá veszi Margot Robbie-t (Wall Street farkasa), aztán összekuszálódnak a szálak, amikor vagy megtetszenek egymásnak, vagy csak úgy tesznek. Végülis szélhámosok, tudja a fene.

A Focust Glenn Ficarra és John Requa rendezi, ők készítették az Őrült, dilis szerelmet Ryan Goslinggal és az I Love You Phillip Morrist a nagyon szórakoztató Jim Carrey-vel, és a maga módján egyik sem volt az a szokványos, közhelyes film, szóval lehet, hogy Hollywood ezzel az előzetessel is úgy akar átverni minket, mint egymást a szereplők.