Michael Keaton újra Batman akar lenni

2014.10.13. 09:42 Módosítva: 2014.10.13. 12:20

Michael Keaton épp az új szuperhősfilmjével, a kritikuskedvenc Birdmannel haknizza körbe a világot, de a sajtótájékoztatóin természetesen a régi Batman-filmjei is szóba kerülnek. Legutóbb például így nyilatkozott az 1989-es Denevéremberről és a folytatásáról:

Ma is nagyon büszke vagyok arra, hogy eljátszhattam Batmant. Tim ötlete merész, érdekes és nagyon menő volt akkoriban, és képes volt az Ollókezű Edward után egy igazi szuperhősmozit leforgatni.

Természetesen az is szóba került, hogy a nagy harmadik részt előhúzó őrület közepén (lásd: Szellemirtók 3, Szörnyecskék 3, Hellboy 3 és társai), ő nem akar-e Tim Burtonnel leforgatni egy Batman 3-at:

Ha Tim Burton rendezi, most azonnal forgathatnunk. Tim ezekben a filmekben nagyon jól ráérzett egy sötétebb szuperhősös hangulatra, amit azóta sem tudott senki utána csinálni.

Keaton a fentiek mellett azt is elmondta, hogy Christopher Nolan Batman-filmjeiből egyet sem nézett meg, és egy kicsit már unja, hogy folyton azt kérdezgetik tőle:  jó Batman lesz-e Ben Affleckből? (via Movieweb)