Brad Pitt takaríthatja el Ben Afflecket

2014.10.17. 16:58

Ben Affleck és David Fincher krimijét, a Holtodiglant imádták az amerikai nézők: 38 millió dolláros hétvégével nyitott, ezzel persze rögtön első lett a nézettségi toplistán. Két hete még elég szoros volt a meccs, az Annabelle című horror ugyanis meglepően jól, 37,2 millió dolláros nyitóhétvégével kezdett. Nekünk a Holtodiglan kicsit csalódás volt , de ez nem akadályozta meg a filmet abban, hogy a következő héten is az élen maradjon. Eddig 86 millió dollárt hozott Amerikában, összesen pedig 161 milliónál jár. Nem volt különösebben drága film, csak 61 millió dollárból készült, így az árát már bőven behozta.

Brad Pitt megint csinált egy náciölős filmet

A Holtodiglan a magyar mozikban is szépen teljesített, múlt hétvégén is megnyerte a nézettségi versenyt,  nálunk 37 987 mozinéző volt kíváncsi rá. Filmes lapok szerint ezen a hétvégén véget érhet a film egyeduralkodása, Amerikában ugyanis bemutatják Brad Pitt második világháborús tankcsatás filmjét, a Haragot. Ettől a filmtől legalább 25 millió dolláros nyitóhétvégét várnak, és azt, hogy lenyomja a Holtodiglant az élről.

Nálunk ettől még nem kell tartani, mert a Harag magyarországi bemutatója csak jövő csütörtökön, október 23-án lesz. Ezen a hétvégén többek között a közepesre sikeredett horrorral, az Annabelle-lel és Török Ferenc új filmjével, a Senki szigetével kell versenyeznie.