Harmadjára is együtt Jennifer Lawrence és Bradley Cooper

2014.10.30. 08:51

Ismét közös filmben szerepel Jennifer Lawrence és Bradley Cooper, azonban a Serena egyáltalán nem tűnik akkora dobásnak, mint a Napos oldal vagy éppen az Amerikai botrány. A Serenát ugyanis két és fél évvel ezelőtt forgatták le, de csak nemrég vette meg a terjesztést a Magnolia Pictures, miután a francia-amerikai filmet nagyon rosszul fogadták az elővetítéseken, mondván a rossz vágás miatt teljesen értelmetlen a sztori, és Jennifer Lawrence is borzalmasan alakítja a lassan megőrülő főhőst. Ennek ellenére mégis mozikba kerül, és már trailer is van hozzá.

U.S.Trailer for "Serena"

A Serena hányattatott sorsa ott kezdődött, hogy eredetileg Darren Aronofskyt akarták rendezőnek, a főszerepet pedig Angelina Jolie-nak szánták. Végül az Oscar-díjas Susanne Bier kapta a rendezést, és hiába győzte meg a Jolie helyére beugrott Lawrence a producereket arról, hogy Bradley Cooper legyen a párja, a film még így is katasztrofális fogadtatásban részesült. Ennek ellenére több országban már bemutatták, de például az Egyesült Államokban csak jövő februárban kerül erre sor, akkor sem mozikban, hanem online premierként.

A történet a '30-as, '40-es években játszódik North Carolinában, ahol egy gazdag faipari vállalkozó feleségéről kiderül, hogy nem tud teherbe esni, emiatt pedig óriási bonyodalmak kezdődnek az életében.