Tom Cruise lehet az új Hegylakó egyik főszereplője

2014.11.20. 08:46

Úgy tűnik, az Alakonyat- és Éhezők viadala-franchise-okat is készítő Summit Entertainment gőzerővel dolgozik a jó régen belengetett Hegylakó-rebooton, amit egy újonc rendezőre, Cedric Nicolas-Troyanre bíznak, de ez nem is annyira fontos része a hírnek, mint az, hogy a filmben Ton Cruise kaphatja az egyik főszerepet, legalábbis a Superherohype nevű oldal információi szerint. A remake nem teljesen az eső filmet követi majd, hanem kicsit csavar a sztorin, de hogy mit, azt egyelőre nem tudjuk. 

A pletyka szerint Cruise egy olyan karakter bőrébe bújhat bele, mint amilyet Sean Connery alakított az 1986-os első Hegylakó-filmben (ő volt a főhős Christophert Lambert mentora, bizonyos Juan Sánchez Villa-Lobos Ramírez). A mára már klasszikussá vált első film egy Connor MacLeod nevű halhatatlan skótról szól, aki Ramíreztől megtudja, hogy rajta kívül van még a Földön egy rakás halhatatlan, és mind ugyanazt akarja - a végén egyedüliként maradni, és ezért sokat hajlandó párbajozni. (A halhatatlanságot úgy tessék érteni, hogy ha levégják a fejüket, akkor meghalnak.)  

Cruise eléggé be van táblázva ahhoz, hogy készpénznek vegyük a pletykát. Először ott van neki a Mission: Impossible 5 (2015 decemberi bemutató), utána jön a 2012-es Jack Reacher folytatása, és sorban áll a Top Gun-remake is, amiben megint ő lesz Maverick.