no

Luke Skywalker agyonvágja Vasembert

2014.12.31. 23:10

A Fandango.com online jegyportál felmérése szerint a mozirajongók a Csillagok háborúja 7. részét várják leginkább 2015-ben, nem pedig a Bosszúállók második részét, nem mintha annyira csodálkoznánk az eredményen. A jövő évtől rekordbevételt várnak az elemzők, hiszen a két említett film mellett a James Bond-franchise újabb darabja, a Jurassic World és a Mission Impossible 5. része is mozikba kerül.

A szavazáson a harmadik helyen az Éhezők viadala-sorozat záródarabja lett a harmadik legjobban várt film, a negyedik a Szürke ötven árnyalata, az ötödik pedig a Jurassic World. A listán egyébként a Szürke ötven árnyalata az egyetlen film, ami nem folytatás, igaz, igencsak ez a film indítja be a mamipornónak csúfolt regényből készülő franchise-t, és ha sikeres lesz, a többi regényből is elkészül a filmverzió. A lista persze nem garancia semmire, tavaly ilyenkor az Éhezők viadala harmadik része állt az élen, míg a 2014-es évet az amerikai bevételi lista élén záró Galaxis őrzői nem szerepelt az első ötben

A Fandango felmérése annyira azért nem nevezhető reprezentatívnak, ezer fős mintával dolgoznak, illetve a végeredménybe belekalkulálják az adott filmekben szereplő színészek tetszési indexét is, ugyanis a színészeket is rangsoroltatták a felmérésben részt vevőkkel. A színészek között Robert Downey Jr. végzett az élen, a nőknél Jennifer Lawrence, a legjobb újoncnak pedig a Szürke ötven árnyalata főszereplőjét, Jamie Dornant szavazták meg.

A legjobban várt film: 

  1. Star Wars 7
  2. Bosszúállók 2
  3. Az éhezők viadala 4 
  4. A szürke ötven árnyalat
  5. Jurassic World

Kedvenc színésznő:

  1.  Jennifer Lawrence
  2. Scarlett Johansson
  3. Angelina Jolie 
  4. Melissa McCarthy 
  5. Halle Berry 

Kedvenc színész: 

  1. Robert Downey, Jr. 
  2. Chris Hemsworth 
  3. Daniel Craig 
  4. Chris Pratt 
  5. Tom Cruise