Jövőre jön az új X-Men-mellékfilm Channing Tatummal

2015.01.06. 08:53

2016. október 7-én érkezik a Gambit, az X-Men-univerzum egy újabb mellékfilmje a két borzalmas Farkas után, Channing Tatum fogja játszani a címszereplőt, akinek a különleges képessége, hogy uralja a kinetikus energiát, de amúgy inkább arról híres, hogy van egy nagy botja, amivel kupánvágja a gonoszokat, és valami miatt jól tud kártyákat is dobálni.  A filmet Joshua Zetumer, az új Robotzsaru forgatókönyvírója írja.

Ezen kívül persze érkezik az új X-Men-film is, az Apokalipszis című, az új trilógia befejező része 2016. május 27-én kerül mozikba.

A következő Majmok bolygója 2017. július 14-én jön, és a még el sem készült Fantasztikus négyes második része 2017. június 2-án érkezik. Nem, én sem tudom, hogy miért terveznek rögtön folytatást egy olyan filmnek, aminek még se híre, se hamva.

A legjobb hír az, hogy az Assassin's Creed videojáték adaptációja még mindig készül, Michael Fassbender főszereplésével és az eddig főleg művészfilmekkel elfoglalt Justin Kurzel (A Snowtown-i gyilkosságok, Macbeth) rendezésével. Ez a film 2016. december 21-én jön. 

Persze a cikkben említett összes dátum az amerikai premierekre vonatkozik.