Nem a főszereplő találja a fején a szöget, hanem fordítva

2015.01.06. 11:59

Egy pincérnő (Jessica Biel) egy szerencsétlen balesetben szöget kap a fejébe, de mivel nincsen biztosítása, az orvosok a koponyájában hagyják. A kis vasdarabtól több szempontból is feje tetejére áll az élete, szerencsétlen vőlegénye (James Marsden) már nem is tudja követni a tempót. A nő aztán felkeresi egy szenátort (Jake Gyllenhaal) , hogy valahogy segítsen az ügyében. Nagyjából ennyiről szól a Nailed, amit David O. Russell rendező 2008-ban több okból, a színészekkel együtt otthagyott. A filmnek állítólag kulcsjeleneteit le sem forgatták, a jövője bizonytalan volt, Russell meg azóta megrendezte A harcost, a Napos oldalt és az Amerikai botrányt, úgyhogy nem volt valószínű, hogy visszatér egy évekkel ezelőtti tervéhez.

És nem is ő tette, hanem egy Stephen Greene nevű ismeretlen, akiről semmit nem lehet fellelni az interneten, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy álnév. Azt nem tudni, hogy Greene forgatott-e az elkészült nyersanyaghoz jeleneteket, vagy a már meglévőből vágott össze egy verziót, de az első előzetese alapján nem igazán tűnik annyira bombajónak az egész, hiába van tele olyan hírességekkel, mint Paul Reubens, Catherine Keener vagy az értelemszerűen az autóbalesete előtti Tracy Morgan. A filmet február 15-én mutatják be video-on-demanden, a sokkal unalmasabb Accidental Love (Véletlen szerelem) címmel.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?