A Lego-kaland rendezői nem akarják megrendezni a Lego-kaland 2-t

2015.01.09. 10:15

468,7 millió dollárt kaszált az idei év legviccesebb animációja, a mindössze 60 millió dollárból összerakott (haha) Lego-kaland, így a Warner természetesen már berendelte a második részt. A rendezőpáros, Phil Lord és Chris Miller viszont csak a forgatókönyvírást vállalja el, a rendezést már nem. Sőt, a Lego Batman és a Ninjago 1-2 is nélkülük készül majd el.

A LEGO kaland

Ez a döntésük egyébként azért is érdekes, mert pont Lord és Miller jegyzik íróként és rendezőként a 21 Jump Streetet és a folytatását, a még viccesebb 22 Jump Streetet.

Christopher Miller így nyilatkozott a terveikről:

Megírjuk a második részt, és producerként felügyeljük a többi Lego-filmet, amik pont attól lesznek izgalmasak, hogy jó embereket találtunk meg hozzájuk. Charlie Bean viszi a Ninjagót, a Lego Batmant pedig Chris McKay pedig, aki már a lego-kalandban is nagyon odatette magát. Most végre hallathatják a saját hangjukat és bemutathatják az egyedi stílusukat.

Phil Lord is azt nyilatkozta, hogy nagyon unná, ha újra nekik kellene megrendezniük egy Lego-filmet és az összes többi folytatást, ezért örül, hogy új rendezők lesznek:

Már láttam jeleneteket Charlie Bean Ninjagójából, lenyűgöző lesz. Hangok nélkül is működik a történet, a látvány pedig egészen elképesztő! Szép és friss vizuális stílusa van.

Charlie Beanről egyébként azt kell tudni, hogy forgatókönyvíró és storyboard artist volt az összes kultikus Genndy Tartakowsky-féle Cartoon Network rajzfilmsorozatban (Szamuráj Jack, Dexter és a Pindur pandúrok is az ő gyermekei valahol), így a legónindzsákról szól Ninjago aligahnem tényleg a legjobb kezekbe került. (via Movieweb)