Ezért hesszelt nálunk Jude Law, Jason Statham és Melissa McCarthy

2015.01.13. 16:55

Hónapokig dekkolt Budapesten Jason Statham, Melissa McCarthy és valószínűleg a legnagyobb bulvárhullámokat csapva Jude Law is a Spy című kémvígjáték forgatásán, most először viszont azt is láthatjuk, hogy mi lett abból a sok munkából:

Egy mérsékelten vicces, de legalább jó mocskosszájú vígjáték, amiben kicsit Law és Statham is dilizik, McCarthy-ból pedig végre nem azzal csinálnak viccet, hogy ő a kövér nő. A sztori szerint McCarthy egy CIA-elemző, aki vállalja, hogy beugorjon egy nagyon fontos küldetésre. Statham egy vadul káromkodó ügynök, aki nem akarja ezt elhinni, Law pedig egy béna titkosügynök, aki elbaltáz egy komoly melót, amikor az atomtitkokat tudó gonoszt egy tüsszentés miatt fejbelövi.

Lesz még benne verekedés serpenyőkkel, autósüldözés Budapest utcáin, illetve még 50 Cent is, bár őt ebben nem mutatják. A Spy-t Paul Feig (Koszorúslányok) rendezte, akire rábízták az új, csak női főszereplőkkel felvonuló Szellemirtókat is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?