Hatalmas Valentin-napi rekordot várnak A szürke ötven árnyalatától

2015.02.12. 09:48

A valaha volt legnagyobb Valentin-napi nyitóhétvégét várják A szürke ötven árnyalatától. A forgalmazó abban reménykedik, minden eddigi rekordot megdönt a film. A Universal and Focus Features legalább 50 millió dolláros bevételt vár a filmtől, de ezek a legalacsonyabb becslések, valójában inkább 80 milliót tippelnek. A film 3645 amerikai moziban nyit a hétvégén.

Az eddigi rekordot – igen stílusosan – a Valentin nap című film tartja, 63 milliós nyitóhétvégével. Hogy mennyire lesz a sikeres A szürke ötven árnyalata, abban a kritikusok sem értenek egyet, sokak szerint ugyanis a filmből fájóan hiányzik az erotika, és nem biztos, hogy egy ilyen film bevonzza a férfiakat a moziba. Ennek ellenére rengeteg jegyet eladtak elővételben. Miután a film gyártási költsége 39 millió dollár volt, ezt egészen biztosan behozza majd.

Nem ez lesz ugyanakkor az egyetlen premier ezen a hétvégén, most mutatják be a Kingsman: A titkos szolgálat című filmet, Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson főszereplésével, ami egy kicsit talán helyre billentheti a nemi arányokat a moziban.  • Hírek
  • Árfolyam