Joss Whedon kiszáll a Bosszúállókból

2015.03.24. 08:56

A Badass Digest infói szerint Anthony és Joe Russo fogja rendezni a 2016-17-ben forgatott Infinity War két részét, Joss Whedon az első két fejezet után nem folytatja a melót. A Russo testvéreknek még nincsen akkor nevük, mint Whedonnak, de már bizonyítottak a tavalyi, remek Amerika kapitány második részével. Elég vicces, hogy bedarálta őket a Marvel-gépezet, mert azelőtt inkább vígjátékokat rendeztek, de muszáj azt is hozzátenni, hogy a Community és Arrested Development című tévésorozatok legjobb részeit is.

Forgatókönyvírók még nincsenek fixálva, de a Badass Digestnek azt súgták, hogy Christopher Markus és Stephen McFeely fogják írni a harmadik Bosszúállókat, ők is már bizonyítottak a három Amerika kapitánnyal, valamint dolgoztak a Thor második részén és az Agent Carter című sorozaton is.

A Bosszúállók második része májusban jön hozzánk.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás