Utoljára lesz pengeökle Hugh Jackmannek

2015.03.30. 09:17

Oké, Jackman nem állt ki egy mikrofon elé és mondta azt, hogy mostantól sosem fogja eljátszani az X-Men-univerzum egyik legismertebb szereplőjét, az adamantium-csontvázzal, ökölből kiugró pengékkel és regenerálódó képességekkel rendelkező Farkast (illetve ahogy azok ismerik, akik 2000 előtt is olvastak X-Ment: Rozsomákot), hanem egyszerűen csak Instagramon posztolt egy képet a pengéiről és csak annyit fűzött hozzá, hogy na még egyszer, utoljára.

WOLVERINE ...ONE LAST TIME. HJ

A photo posted by Hugh Jackman (@thehughjackman) on

Utána James Mangold rendező (A nyughatatlan, Copland) Twitteren mondott annyit, hogy igen, végre elmondhatja, hogy megint ő fogja csinálni a Farkas-filmet, akárcsak a délkelet-ázsiai szappanoperákra emlékeztető második részt, és nagyon örül, hogy végre elmondhatja, hogy így lesz.

Persze lehet, hogy csak az egész internet érti félre az üzenetet, és Jackman még az X-Men-filmekben újra és újra meg fogja mutatni magát a legismertebb szerepében (elvileg van az a pletyka, hogy az X-Men: Apokalipszisben is fel fog tűnni), de ki tudja, lehet, hogy végre szögre akasztja a szivart/barkót/adamantiumkarmokat.  • Vennék
  • Hírek