Tom Hardy csak forgatna egy DC Comics-képregényfilmet

2015.05.11. 11:52

Hardy mostanában a Mad Max: Fury Road promotálásával van elfoglalva, de a legvérmesebb képregényrajongók a mai napig azon szomorkodnak, hogy ki kellett szállnia David Ayer Suicide Squadjából, mert a DC Comics-film nem fért bele az idejébe. A Collidernek adott interjúban azonban Hardy megpendítette, hogy korántsem számolt le a DC-univerzummal, sőt.

Van egy olyan cucc, egy kibaszott tömény, fasza dolog, ami ott van az emberek orra előtt, és évek óta senki nem foglalkozik vele. A DC és a Warner közös projektje, és nagyon rajta vagyok, mert minden van benne az Ocean's Eleventől a Batmanig, nagyon menő. Valahol Michael Mann Szemtől szembe című filmjéhez tudnám hasonlítani, és nemcsak filmről van szó, ez benne a legjobb, hanem egy multiplatformos téma, a tévében és a moziban is pöpec lenne. Hihetetlen, hogy eddig senki nem foglalkozott vele, mármint komolyan, mert tervek voltak, de semmi konkrét. Eddig.

Na, most legyen okos a DC Comics-univerzumot jól ismerő kommentelő, és tippelje meg, min melózik Hardy és a Warner nagy titokban.