Diego Luna is a Halálcsillag tervrajzaira fog hajtani

2015.05.14. 11:57

Diego Luna lehet a Gareth Edwards rendezte, jövőre érkező különálló Star Wars film főszereplője, írja a Variety. Az már februárban kiderült, hogy a női főszeplő Felicity Jones lesz. A Disney és a Lucasfilm még nem kommentálta a hírt.

Luna, aki színészként feltűnt a Milkben, az Elysiumban és a Dirty Dancing 2-ben is, rendezőként és producerként is aktív, Mr. Pig című saját filmje pedig már utómunka alatt van. Először igazán az 2001-es Anyádat is! című mexikói filmben láthatta a nemzetközi közönség.

2015 és 2019 között egyébként minden évben lesz egy új Star Wars-film, idén a a hetedik rész, jövőre pedig egy különálló történetként funkcionáló spinoff film, a Rogue One kerül a mozikba. A filmben feltűnik még Felicity Jones, Riz Ahmed és Ben Mendelsohn az ismeretlen gonosz szerepében.

Utóbbinak a sztorijáról egyelőre annyit lehet tudni, hogy a Halálcsillag terveinek ellopásáról szól a lázadók szemszögéből. Annyi biztos, hogy 2016. december 16-án kerül a mozikba.

A Csillagok háborújának hetedik része, Az erő ébredése idén decemberben kerül a mozikba, és több eredeti szereplő is felbukkan majd benne, például Harrison Ford, Mark Hamill és Carrie Fisher.