Hatalmasat kaszálhat a George Clooney-s Holnapolisz

2015.05.15. 10:07

Bár senki sem tudja pontosan, miről is szól a Holnapolisz című film – mi sem –, hatalmas iránta az érdeklődés, és valószínűleg simán megdönt majd minden hétvégi rekordot az amerikai mozikban. A jövő hétvégi bemutató időpontja ugyanis hosszú hétvége Amerikában. Május 25-én lesz a Memorial Day, amikor is hagyományosan magas a mozik látogatottsága. Több mint 50 millió dolláros bevételt várnak a George Clooney főszereplésével készült filmtől.

Ennek ellenére a 170 millió dollárból készült film nagy kockázat volt, mert teljesen új produkció, nem egy sorozat újabb filmje, és nem is remake – ráadásul, mint mondtuk, a történet is homályos. A Brad Bird rendezte sci-fi kalandfilmre ennek ellenére nagy az érdeklődés, valószínűleg Clooney, na és a gyártó Disney miatt – ez a kettő bevonzza a moziba a családokat.

Holnapolisz (2015) előzetes #3

A Disney egyébként direkt titkolózik, és szándékosan nem akarnak sokat megmutatni a trailerben sem, azt kommunikálják, hogy valami egészen új sztorit és élményt hoztak össze. Annyit lehet tudni, hogy a történet még az alapító Walt Disney egyik ötlete volt, és Clooney egy misztikus feltalálót játszik benne, és segít egy lánynak, aki ajtót talál egy másik, távoli világhoz.

Az itthoni bemutató időpontja május 28.